Hlavní obsah

Nevídané! Po demolici 13:0 zjistili, že hráli s jiným soupeřem

Londýn

Anglický klub Norwich City, který v minulé sezóně sestoupil do druhé ligy, zažil nevídaný trapas. Na soustředění se svěřenci Neila Adamse původně měli utkat s italskou třetiligovou Novarou, ale zápas nakonec byl zrušen. Canaries si proto dohodli duel s jiným týmem, kterému nasázeli třináct branek, a připsali si tak jednoznačné vítězství. Poté je však čekalo nemilé zjištění.

Foto: Sport.cz

Fotografie z přípravného utkání na oficiálním twitterovém účtu Norwiche.

Článek

Na svém webu se po utkání chlubili, že deklasovali celek Saint-Christophe Vallee d'Aoste hrající italskou čtvrtou nejvyšší soutěž. Domnělí  poražení se však ozvali, že s Norwichem žádný zápas neodehráli.

Jak se později ukázalo, skutečným protivníkem byl místní výběr regionu Aosta. Norwich se po upozornění omluvil mylně označenému klubu. „V dobré víře, na základě informací poskytnutých klubem, jsme nesprávně referovali o tom, že jsme nastoupili proti SC Vallee d'Aoste," píše se v prohlášení Norwiche na jeho oficiálních stránkách.

Manažer Neil Adams navíc v pozápasovém rozhovoru stále žil v domnění, že se jeho tým střetnul s řádným klubovým celkem, jak upozorňuje web BBC.

Reklama

Související témata: