Hlavní obsah

Vermaelena Manchesteru vyfoukla Barca. Vyhrají United bitvu o Hummelse?

Manchester

Manchester United po příchodu nového kouče Louise van Gaala zbrojí na novou sezónu. Klub zatím přivedl levého beka Luka Shawa ze Southamptonu a záložníka Andera Herreru z Bilbaa. Tím by však posilování Rudých ďáblů nemělo být u konce.

Foto: Ron Chenoy, Reuters

Útočník Javier "Chicharito" Hernández (14) a nový trenér Rudých ďáblů Louis van Gaal.

Článek

Na Old Trafford by se brzy měl hlásit Kolumbijec Juan Cuadrado z Fiorentiny, který vyztuží kraj zálohy. United po neúspěšné snaze získat Thomase Vermaelena hodlají bojovat o německého mistra světa Matse Hummelse, jehož by však rád koupil také Arsenal.

Podle listu Daily Mail však Louis van Gaal má připravený i záložní plán. Pokud by příchod Hummelse nevyšel, je ochoten přivést Daleyho Blinda z Ajaxu, jenž patřil k jeho svěřencům na nedávném světovém šampionátu.

Největší posilou ManU by pak mohl být Argentinec Angel di María, za kterého podle deníku Daily Express měl anglický klub nabídnout 55 miliónů liber (téměř dvě miliardy korun). Podle britského tisku mají United zájem rovněž o Marca Reuse, Artura Vidala, Alexe Songa (pokud by nevyšel Vidal) nebo Eliaquima Mangalu.

Z klubu má naopak namířeno pryč mexický forvard Javier Hernández, o něhož usilují Tottenham a Southampton, který po velkém výprodeji dává dohromady takřka nový kádr.

Reklama

Související témata: