Hlavní obsah

FANTASY: Mezi hráči vyznívá souboj o post jedničky v Chelsea lépe pro Courtoise!

Dnes odstartuje nový ročník nejsledovanější fotbalové ligy světa. Za obhajobou titulu vyrazí Manchester City, ale proti sobě má i další favority. O titul bude bojovat Manchester United, posílen o nového trenéra. Stejně tak Chelsea nebo Arsenal. Pojďme se nyní podívat na to, jakou ideální sestavu pro první kolo sestavila redakce Fantasy.

Kapitánem týmu nová posila Chelsea Fábregas.

Článek

Největším otazníkem prvního kola Premier League je post brankářské jedničky v Chelsea. Hráči Fantasy favorizují belgického reprezentanta před tím českým a do své sestavy si Courtoise dalo 2x více hráčů než Petra Čecha. My se tomuto souboji vyhneme a do branky posíláme Szczesnyho z Arsenalu.

Arsenal překvapení s Crystal Palace nedopustí

Arsenal se utká v prvním zápase s Crystal Palace a my věříme v čisté konto domácího celku. Do obrany míří Gibbs. O branky Arsenalu by se měl starat Giroud. Čisté konto by měl udržet i Manchester United, od kterého se toho pod vedením nového trenéra čeká hodně. Do naší sestavy míří dvojice obránců Smalling a Jones.

Jedním z vážných aspirantů na titul je i Chelsea. Ta ke svému prvnímu zápasu zajíždí na hřiště Burnley. My věříme, že se Chelsea podaří střelecky prosadit. Do sestavy putuje ofensivně ladění záložník Hazard a společně a s ním nový kolega z Barcelony Fábergas, který by měl připravovat brankové příležitosti Costovi, který se objeví v našem útoku.

Při skládání sestavy pozorně sledujte na našem webu jednotlivé karty hráčů, kde se dozvíte, jestli jsou hráči připraveni k zápasu, jelikož pro první kolo se bude muset několik týmů bez svých opor obejít.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články