Hlavní obsah

FANTASY: Swansea potvrdí tři body z Manchesteru! Věříme i Chelsea a Tottenhamu

První kolo Fantasy Premier League máme za sebou. Ovládli ho dva obránci, kteří získali po čtrnácti bodech. Eric Dier z Tottenhamu, který svému týmu vystřelil tři body na půdě West Ham United a James Chester, jehož branka stačila fotbalistům Hullu k výhře 1:0 na hřišti QPR. Kdo ovládne Fantasy ve druhém kole?

Svou premiéru v dresu Chelsea zvládl Fábregas skvěle.

Článek

Chelsea se v úvodním kole na hřišti Burnley prezentovala velmi pohledným a útočným fotbalem. Většinu útočných akcí režírovala nová posila Fábregas. My věříme, že i v domácím utkání se podaří londýnskému celku zvítězit a Leicester bude odjíždět domů s prázdnou. Do sestavy míří nejen Fábregas, ale i jeho další nový kolega Courtois, který vyřadil z pozice brankářské jedničky Petra Čecha. V útoku by pak měl z finálních přihrávek těžit Diego Costa.

Burnley si bude muset na první výhru počkat

Překvapivou výhrou se prezentoval v prvním kole tým Swansea, který si odvezl všechny body z Manchesteru. My věříme Swansea i ve druhém kole, kdy před vlastními diváky přivítá tým Burnely. Do naší sestavy putují hned tři zástupci domácího celku. Obranu vyztuží Williams. O útočnou fázi se bude starat dvojice Dyer, Routledge.

Třetím mužstvem, které má v naší sestavě plné zastoupení tří hráčů, je Tottenham. Ten se sice v prvním zápase nepředvedl přesvědčivý výkon, před domácími příznivci však očekáváme značné zlepšení. Do sestavy míří obránce a kapitán týmu Kaboul. Tvůrce hry kohoutů Eriksen a na hrotu by měl branky v síti QPR zařídit Adebayor.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články