Hlavní obsah

Mourinho chce udržet Torrese. Bude dávat góly, věří kouč

Londýn

Chelsea má po dvou kolech Premier League šest bodů za výhry nad Burnley (3:1) a Leicesterem City (2:0). Londýnský klub ani v jednom duelu nevyužil hvězdného útočníka Fernanda Torrese a sílí tak spekulace o jeho možném odchodu. Kouč Chelsea José Mourinho se však španělského útočníka nehodlá vzdát. „Chci, aby zůstal. Bude pro nás hodně užitečný. Bude hrát a dávat góly,“ říká odhodlaně portugalský kouč.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Chelsea Fernando Torres

Článek

Přitom právě za nedostatek vstřelených gólů bývá Fernando Torres od svého příchodu na Stamford Bridge nejvíce kritizován. Ve 110 ligových utkáních se trefil dvacetkrát, což zřejmě není bilance hodná útočníka za padesát miliónů liber. Právě za tuto částku přišel v roce 2011 z konkurenčního Liverpoolu.

Přes tuto nelichotivou bilanci je o španělského reprezentanta stále zájem v jiných klubech. BBC zmiňuje, že naposledy se spekulovalo o žhavém zájmu AC Milán.

„Chci v týmu tři útočníky. Občas hraji na dva, někdy je jeden zraněný nebo v trestu. Nemohu odehrát sezónu bez tří útočníků," cituje web BBC Josého Mourinha, který dosud upřednostňoval letní posilu Diega Costu. Druhou variantou v útoku pak má být navrátilec Didier Drogba.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články