Hlavní obsah

FANTASY: Favoritem kola je Manchester City! Pásku jsme svěřili Özilovi

Druhé kolo Fantasy Premier League ovládli opět hráči Tottenhamu. 16 bodů získal Nacer Chadli a o dva body méně jeho kolega Eric Dier, který se mezi nejlepší fotbalisty dostal už podruhé. O takovém úspěchu se zatím může hráčům Manchesteru United jen zdát a s pouhým bodem tak trochu nechávají hráči Manchesteru vzpomenout na výsledky z minulé sezony.

Plné zastoupení tří hřáčů má Manchester City.

Článek

Jasným favoritem naší redakce je ve 3. kole Manchester City, který na svém hřišti hostí Stoke. Do naší sestavy putuje hned trojice hráčů. Do branky dáváme Harta. Do obranné trojice další dva borce z týmu úřadujícího mistra soutěže Kompanyho a Clichyho.

Bony se proti West Bromwich prosadí

Žádný jiný tým nemá v našem výběru plné zastoupení tří hráčů, a tak je pro nás dalším favoritem se zastoupením dvojice fotbalistů tým Swansea, který potvrdil tři body po výhře v Manchesteru a na svém hřišti porazil Burnley. V obraně bude odrážet útoky West Bromwich Amat. Prosadit by v nové sezoně mohl Bony Wilfried.

Chelsea se zatím prezentuje dobrými výkony, ale pořádně tento tým prověří po soubojích s nováčky soutěže Everton. My věříme, že se hosté dokáží gólově prosadit a důvěru dáváme Oscarovi, který je zatím trochu ve stínu Fábregase. Jeho parťákem ve středové řadě bude Hazard. Manchester United se potřebuje chytit a kdo jiný by měl vystřelit první výhru v sezoně než van Persie. Ani Arsenal nepředvádí žádné oslnivé výkony, ale po návratu do sestavy Özila by se mohlo blízkat na lepší časy.

Reklama

Související témata: