Hlavní obsah

VIDEO: Že ženy neumějí hrát fotbal? V Anglii stihly dva góly z půlky během půl minuty

Působivý závěr zápasu mezi Liverpoolem a Birminghamem sledovali o víkendu příznivci ženského fotbalu na britských ostrovech. Hráčky obou týmů stihly za necelou půlminutu vstřelit dva góly z poloviny hřiště, k tomu navíc přišla i fatální chyba hlavního arbitra.

Anglické fotbalistky stihly během chvíle dva góly z půlky.

 
Článek

Po prvním poločase vedly fotbalistky Liverpoolu nad Birminghamem 1:0, a tento stav vydržel až do 87. minuty. Brankářka Reds Libby Stoutová udělala při výkopu obrovskou chybu, když odkopla míč přímo na kopačky své soupeřky a ta nabídnutou šancí nepohrdla.

Hráčky Birminghamu se ještě radovaly z vyrovnání, když mezitím soupeřky v červeném na půlící čáře rychle rozehrály a Fara Williamsová z velké dálky překonala brankářku Birminghamu. Potíž byla v tom, že hráčky Reds rozehrály v momentě, kdy hlavní rozhodčí Stuart Richardson odpískal pokračování hry, ale udělal to tak rychle, že fotbalistky Birminghamu ještě nestihly po gólu ani zaujmout své postavení. Po zápase se arbitr sice za své pochybení omluvil, ale výsledek zápasu 2:1 pro Liverpool už nezvrátil.

Reklama

Související témata: