Hlavní obsah

FANTASY: Londýnské derby ovládne v lepší formě hrající Chelsea!

Fantasy

Netradičně až v 16 hodin odstartuje v sobotu 7. kolo Premier League. Hlavním tahákem kola ovšem bude bezesporu až nedělní zápas mezi Chelsea a Arsenalem. Zajímavý bude nejen pro záložníka Chelsea Cesca Fábregase, ale především pro trenéra Arsenalu Arséna Wengera, kterému velmi zhořkl březnový 1000. zápas na lavičce Arsenalu, kdy mu právě londýnský rival nadělil ostudný debakl 6:0! I přes velkou chuť Arsenalu debakl odčinit věříme, že Chelsea doma uspěje a získá tři body. Kterým dalším týmům věříme se dozvíte v naší doporučené sestavě.

Kapitánem našeho týmu je Cesc Fábregas.

Článek

Swansea se vyhřívá na 5. místě tabulky a navíc se pyšní velmi kvalitní obranou. Věříme, že obrana Swansea neinkasuje, a proto putují do zadních řad hned tři hráči z tohoto týmu. Branku hájí Fabianski a o eliminaci gólových příležitostí se budou společně s ním snažit Williams a Taylor.

Manchester zvítězí  i bez Rooneyho

Manchester United přivítá na svém hřišti Everton, který velmi šťastně remizoval v derby s Liverpoolem, kdy mu vystřelil remízu v nastaveném čase kapitán Jagielka. Manchesteru United bude chybět vykartovaný kapitán Wayne Rooney, ale my i tak věříme, že to bez něj United zvládnou a Everton porazí. Do útoku stavíme Van Persieho, kterému by měl brankové příležitosti připravovat Valencia, který by měl nastoupit místo zraněného Herrery. V obraně se objeví nová posila ze Southamptonu Luke Shaw.

O pikantním souboji Chelsea a Arsenalu již byla řeč. My favorizujeme domácí, kteří hrají ve velké pohodě a v soutěži nenašli ještě přemožitele. V dobré formě se zdá být Fábregas stejně jako Oscar. Osm branek v sítí soupeře od Diega Costy hovoří samy za sebe.

Reklama