Hlavní obsah

Courtois měl po srážce se Sánchezem natržené ucho, už je v pořádku

Londýn

Zranění hlavy brankáře Thibauta Courtoise z Chelsea není vážné a belgický talent by mohl opět chytat už v týdnu za belgickou reprezentaci. Po srážce s útočníkem Alexisem Sánchezem a úderu do hlavy sice Courtois musel už v prvním poločase utkání s Arsenalem střídat a pustit do branky Petra Čecha, vyšetření v nemocnici však neodhalilo žádné zdravotní následky.

Foto: Profimedia.cz

Nepříjemná srážka - brankář Chelsea Thibaut Courtois (ve žlutém) dostal od útočníka Arsenalu Alexise Sáncheze ránu do hlavy.

Článek

Courtois po ráně do hlavy na chvíli ztratil vědomí a musel být ošetřen. Následně se snažil pokračovat v utkání, ale po deseti minutách si řekl o vystřídání.

"Okamžitě jel do nemocnice na testy, ty však byly všechny v pořádku. Thibaut utrpěl jen menší natržení ucha a ještě večer byl propuštěn z nemocnice," uvedla Chelsea na svém webu. "Nyní by měl vyrazit za reprezentačními povinnostmi." Belgii čeká v pátek kvalifikační duel s Andorrou.

Lepšící se zdravotní stav potvrdil i sám Courtois. "Už se cítím lépe. Teď odpočívám, abych byl co nejrychleji připraven vrátit se na hřiště," napsal na twitteru.

Dvaadvacetiletý Belgičan v létě vystrnadil z pozice jedničky Chelsea Petra Čecha, kterého do branky pustil jen v Ligovém poháru a právě proti Arsenalu. Čech pomohl Chelsea k výhře 2:0.

Reklama

Související témata: