Hlavní obsah

Důležitá zpráva pro Arsenal: Walcott je zpět

Londýn

Anglický reprezentant Theo Walcott odehrál první zápas po zranění kolene. Pětadvacetiletý fotbalista absentoval devět měsíců poté, co si v lednovém duelu s Tottenhamem přetrhl přední křížový vaz. Nyní jej Kanonýři mohli konečně využít alespoň na první poločas utkání juniorky proti Blackubrnu, které skončilo remízou 0:0.

Foto: Profimedia.cz

Theo Walcott takhle opouštěl utkání s Tottenhamem, po kterém jej čekala devítiměsíční pauza.

Článek

„Skvělý pocit, být po devíti měsících zpět na hřišti. Děkuji fanouškům Arsenalu za skvělou podporu a děkuji také klubovému lékařskému týmu," vzkázal na Instagramu sám hráč, jemuž zranění neumožnilo zúčastnit se mistrovství světa v Brazílii. Po zápase juniorské soutěže přiznal, že devítiměsíční pauza byla nejhorším obdobím v jeho kariéře.

O tom, kdy se objeví v sestavě ligového áčka, zatím nepřemýšlí. „Je důležité se plně zotavit. Až bude manažer Arséne Wenger chtít, tak mě nasadí, ale není to něco, co se stane přes noc," cituje fotbalistu britský list Daily Mail.

Vedle Walcotta zasáhl do zápasů také Serge Gnabry, jenž byl mimo hru půl roku. Také v jeho případě se jednalo o zranění kolene.

Manažer Arséne Wenger naopak nadále postrádá Mesuta Özila, Aarona Ramseyho, Oliviera Girouda a Yayu Sanoga.

Reklama