Hlavní obsah

Kouč QPR se pustil do svého svěřence: Taarabt je líný, tlustý a bere za to 70 tisíc týdně!

Londýn

Marocký záložník Adel Taarabt pije trenérovi Queens Park Rangers Harrymu Redknappovi krev. Pětadvacetiletý záložník se v posledních týdnech více věnuje sociálním sítím a osobnímu životu, než aby se snažil prosadit do základní sestavy Hoops. Renomovaný anglický trenér svého svěřence po víkendové porážce s Liverpoolem (2:3) pořádně kritizoval.

Marocký záložník Adel Taarabt v dresu QPR.

Článek

Taarabt už delší dobu v Londýně strádal, minulou sezónu proto strávil na hostováních ve Fulhamu a AC Milán. Když v létě z jeho trvalého přestupu na Apeninský poloostrov sešlo, Maročan se rozhodl podzimní část sezóny trucovat. Letos odehrál v dresu QPR jen 25 minut, mnohem častěji nastupuje za rezervu.

Někdejší vycházející hvězda Hoops je na odstřel. „Není fit. Myslím, že teď nemůže hrát vrcholový fotbal. Když jsem ho viděl hrát za rezervu, nestačil jsem se divit. Je líný, víc bych toho naběhal snad i já. Co by se asi stalo, kdybych takového hráče postavil?" ptal se sám sebe sedmašedesátiletý Redknapp.

A v kritice šestnáctinásobného marockého reprezentanta pokračoval. „Nebudu chránit někoho, kdo nechce trénovat, neběhá a navíc má asi dvacet kilo nadváhu. Co na to mám asi říct? Pobírá si svých 60, 70 tisíc liber týdně, ale pořádně nemaká? Kam to asi spěje?" dodal naštvaný manažer Queens Park Rangers.

Taarabta zatím úplně neodepsal. „Já si prostě vybírám hráče, kteří se rvou o šanci a na každém tréninku tvrdě pracují. Pokud začne znovu, možná mu ještě dám šanci," uzavřel manažer posledního týmu anglické Premier League.

Reklama

Související témata: