Hlavní obsah

FANTASY: Věříme papírovým favoritům! Kapitánskou pásku jsme svěřili Fábregasovi

Praha

Všichni hráči Fantasy netrpělivě očekávají 10. kolo Premier League, které odstartuje v sobotu. Fantasy tabulka má na svém vrcholu trochu překvapivě fotbalistu ze Southamptonu. Dušan Tadič se pyšní ziskem 58 bodů. Hned v závěsu je velká posila Chelsea Cesc Fábregas. My věříme v dobré výkony Chelsea a Southamptonu i v kole desátém, pojďme se nyní podívat, kteří hráči si vysloužili naši důvěru.

Maximální zastoupení hráčů mají Arsenal a Chelsea.

Článek

Chelsea je i přes drobné zaváhání s Manchesterem United stále na prvním místě tabulky. Za devět kol si dokázala udělat náskok čtyř bodů. V domácím zápase proti Queens Park Rangers by nemělo dojít k žádnému velkému překvapení. Do naší sestavy putuje brankář Courtois. Společně s ním bude hájit svatyni domácích Terry. Rýsovat útočné akce by měl pro své spoluhráče Fábregas.

Sánchez by se měl opět gólově prosadit

Páté a patnácté místo Premier League dělí pouhé čtyři body. Na tom pátém je v současné době Arsenal. A nic by se na tom nemělo změnit ani po 10. kole. V něm Arsenal na své půdě přivítá poslední tým tabulky Burnley. My věříme, že Arsenal roli jasného favorita potvrdí a do sestavy putuje obránce Mertesacker. V útoku pak spolu nastoupí Sánchez a Welbeck.

Tahákem nadcházejícího kola bude rozhodně zápas dvou týmů z Manchesteru. Manchester City přivítá na svém stadionu United. Citizens se v současné době nenacházejí v herní pohodě a my věříme, že United se podaří vstřelit minimálně jedna branka. O tu by se mohl postarat jeden z dvojice Di María - Januzaj.

Reklama

Související témata: