Hlavní obsah

FANTASY: Ve šlágru kola věříme Chelsea, Crystal Palace nebude Manchesteru vzdorovat

Premier League netrpělivě čeká na své další pokračování. Na čele tabulky se nic zásadního nezměnilo. Na prvním místě je stále Chelsea pronásledovaná Southamptonem. Třetí pozici drží Manchester City. V tabulce hráčů si polepšil Fábregas, který vystřídal na prvním místě Tadiče, který má ale jen o bod méně. První trojici pak uzavírá Chadli Nacer.

Kapitánem našeho týmu je Pellé.

Článek

Manchester City ovládl městské derby a připsal si již čtvrtou ligovou výhru v řadě nad United. Jedenácté kolo odehrají Citizens na hřišti Queens Park Rangers. My pěvně věříme, že Citizens utkání zvládnou a navíc neinkasují. Při absenci zraněného Kompanyho dáváme do obrany Demichelise s Clichym. V útoku bude větrat rukavice Greena Agüero.

Southampton inkasoval pouze pětkrát

Nejenže Southampton drží druhé místo, ale především se pyšní výbornou obranou. V dosavadních deseti utkáních inkasovala obrana řízená Forsterem pouze pět branek. Důkazem kvality zadních řad je i první místo Fantasy tabulky mezi obránci Ryana Bertranda. My v zápase proti Leicesteru věříme kolegovi Bertranda z obrany Alderweireldovi a do branky stavíme Forstera. Na druhé straně hřiště bude zaměstnávat obranu soupeře Pellé.

Manchester United vyhrál z posledních pěti utkání pouze dvě. Na domácím hřišti proti Crystal Palace by měl Manchester United svého soupeře porazit. O brankové příležitosti by se měla starat především trojice Januzaj, Rooney, Di María. V záloze se objeví i dvojice z Chelsea, která si zahraje s Liverpoolem. Čekáme branky v síti Liverpoolu, a proto do zálohy stavíme režiséry hry hostí Fábregase a Oscara.

Reklama

Související témata: