Hlavní obsah

Gerrard asi hned tak v Liverpoolu neskončí. Dostal nabídku na novou smlouvu

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard může kariéru na Anfield Road prodloužit o další sezónu. Vedení klubu nabídlo čtyřiatřicetiletému záložníkovi novou smlouvu, stávající kontrakt Gerrardovi, jenž za Liverpool hraje od 16 let, vyprší v květnu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Steven Gerrard z Liverpoolu před střetnutím se Stoke City.

Článek

Trenér Brendan Rodgers dnes oznámil, že klub hráči a jeho zástupcům předložil nabídku. Nyní má Gerrard čas na rozmyšlenou, zda podmínky přijme. "Rozhodně to nebude o penězích. Mluvil jsem s ním dost často a tohle není ten případ. Zaslouží si příležitost, aby si mohl od teď do konce sezóny vše promyslet, prohlásil.

Gerrard ukončil měsíc po nevydařeném mistrovství světa reprezentační kariéru, aby se mohl soustředit na klubové povinnosti. V říjnu se nechal slyšet, že pokud se v Liverpoolu nedočká prodloužení smlouvy, bude pokračovat jinde. "Nebudu v létě končit kariéru, budu hrát dál i po této sezóně. Počkám a uvidím, jestli to bude v Liverpoolu, nebo jinde. To rozhodnutí je na Liverpoolu," řekl tehdy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články