Hlavní obsah

FANTASY: Chelsea nastoupí bez dvou zraněných hráčů! Mourinhovi budou chybět Courtois a Fábregas

Největším tahákem 16. kola Premier League je zápas mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Na své zaváhání bude chtít zapomenout Chelsea, která vyzve Hull. Manchester City bude pokračovat ve stíhací jízdě na vedoucí pozici v Premier League na hřišti posledního Leicesteru.

Kapitánem našeho výběru je záložník Oscar.

Článek

Český fanoušek se může těšit na další představení Petra Čecha, který se postaví mezi tyče v zápase proti Hullu. Thibaut Courtois utrpěl při tréninku svalové zranění a Mourinhovi bude minimálně jeden týden chybět. Chelsea se bude muset obejít i bez zrnaěného Fábregase. My ale věříme, že Chelsea naváže na výkon v Lize mistrů a Hull porazí bez inkasovaného gólu. Do sestavy kromě Petra Čecha míří i Terry a Oscar.

United stoupají tabulkou Premier League

Manchester United se vyhoupl po výhře nad Southamptonem na třetí pozici v Premier League. Věříme, že se bude chtít Manchester na předních místech tabulky udržet co nejdéle a v cestě by mu neměl stát ani Liverpool. V pohodě hrající United by si měli s Liverpoolem, který je jen stínem týmu z loňské sezony, poradit. Důvěru dáváme Rojovi a o útočné akce by se měli starat Mata a Rooney.

Maximální zastoupení tří hráčů má v sestavě i Manchester City. Citizens zajíždějí ke svému zápasu do Leicesteru a nic jiného než tři body nepřipadá v úvahu. I bez zraněného Agüera by měli hosté zápas zvládnout. Do naší sestavy putuje Zabaleta a ve středové řadě spolu nastoupí Nasri a Milner.

Reklama

Související témata: