Hlavní obsah

Zájem Olympiakosu o Rosického je podle jeho agenta vážný

Zájem Olympiakosu Pireus o přesun kapitána české fotbalové reprezentace Tomáše Rosického z Arsenalu Londýn do Řecka je podle hráčova agenta Pavla Pasky vážný. Paska to řekl serveru Aktuálně.cz.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Tomáš Rosický (vlevo) návrat do základní sestavy Arsenalu oslavil v utkání s QPR vstřeleným gólem, jásá s Dannym Welbeckem.

Článek

Olympiakos, tradiční účastník Ligy mistrů, nabízí podle anglických médií za Rosického služby tři milióny eur (zhruba 84 miliónů korun). Londýnský klub stál Rosický v létě 2006 při přestupu z Dortmundu 10 miliónů eur. Dnes je však českému záložníkovi 34 let, často se potýká se zraněními a příliš nehraje.

"Můžu potvrdit, že Řekové mají opravdu velký zájem. Pokud by se ale něco dělo, tak až v novém roce. Zatím vůbec nedošlo k rozhodnutí, jestli se Tomášova situace v Arsenalu bude nějak řešit," citoval Pasku web Aktuálně.cz. Přestupový trh se na měsíc otevře na začátku ledna.

Zatímco v pátek se Rosický poprvé v sezóně nečekaně objevil v základní sestavě a hned svou trefou rozhodl o výhře Arsenalu nad QPR 2:1, v neděli se v duelu na hřišti West Hamu neobjevil ani mezi náhradníky.

Reklama