Hlavní obsah

Balotelli nadával na počasí jako dlaždič, ale z Liverpoolu se zpátky do Itálie nevrátí

Liverpool/Praha

Nastoupil na posledních pětadvacet minut, ale na ligovou trefu čeká dál. Přitom na hřišti Sunderlandu se italský legionář ve službách Liverpoolu Mario Balotelli do velké šance dostal. O´Shea chyboval, ale Supermario znovu selhal. Uklouzl a spadl na zadek. „To je zasr... nejstudenější město, ve kterém jsem kdy hrál,“ nadával jako dlaždič, když se ho po utkání ptali na zmařenou příležitost.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Italský útočník Mario Balotelli.

Článek

Ve studeném počasí, v němž Liverpool díky trefě Markovičce nakonec v Sunderlandu  vyhrál 1:0, to ale nebylo. V kluzkém trávníku rovněž ne. "V Itálii jsi hrál i ve větší zimě," předhodili mu, že v době duelu v Sunderlandu, kde bylo plus pět stupňů, ukazovala rtuť na teploměru v Miláně jeden stupeň a v Turíně jen o jeden víc.

„On má ale ze zimy a chladu vážně obavy. Proto jsem mu před utkáním raději ani neřekl, jaké chladné a větrné klima nás na severovýchodě Anglie čeká," bral liverpoolský gólman Simon Mignolet spoluhráče v ochranu.

I proto se na ostrovech spekuluje, že by se Balotelli mohl kvapem vrátit zpátky do Itálie. Zvláště, když se v Liverpoolu vůbec neprosadil a ve dvanácti startech v Premier League nevstřelil ještě ani jeden gól.

V lednu do Juve Balotelli nepůjde

„V lednovém přestupním termínu k nám rozhodně nepřijde," vyloučil trenér Juventusu Turín Massimiliano Alegri, že by se Supermario oblékl dres Staré dámy, s níž je jeho transfer nejčastěji spojován. „S touhle storry přišli novináři."

I podle Balotelliho agenta jsou všechny spekulace o návratu velkého zlobivého dítěte do Serie A bezpředmětné.

„Mario odešel v létě do nejlepší ligy na světě. Teď se mu v Liverpoolu nedaří z různých důvodů, ale zůstává klidný. Snaží se zase dostat do top formy, protože nesmíte zapomínat na to, že by deset týdnů zraněný. Nemůže proto očekávat, že bude mít špičkovou výkonnost, pokud není stoprocentně fit," nechal se slyšet v rozhovoru pro televizní stanici RAI agent Mino Raiola.

„Do Juventusu rozhodně nepřijde, on naopak ví, že udělal moc dobře, když přestoupil do Liverpoolu. Není ale snadné odejít do zahraničí a rychle se přizpůsobit novému týmu. Bylo správné, že Mario opustil Milán a přestupu v žádném případě nelituje," nechal Raiola nahlédnout do myšlenkových pochodů hráče, kterého zastupuje.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články