Hlavní obsah

Záložník Fletcher odešel z Manchesteru United do WBA

Londýn

Zkušený záložník Darren Fletcher na závěr přestupního období opustil Manchester United a jako volný hráč posílil West Bromwich Albion. Skotský fotbalista podepsal s novým klubem smlouvu na dva a půl roku a opcí na dalších 12 měsíců.

Foto: Sport.cz

Zkušený záložník Darren Fletcher (vpravo).

Článek

Jednatřicetiletý odchovanec United debutoval v prvním mužstvu v roce 2002, pomohl k pěti mistrovským titulům a v roce 2008 i k triumfu v Lize mistrů. Celkem Fletcher za "Rudé ďábly" odehrál 342 soutěžních zápasů, ale pod novým trenérem Louisem van Gaalem už příliš prostoru nedostával.

"Celou kariéru jsem strávil v Manchesteru United, takže to znám jenom tam. Ale cítil jsem, že je čas na změnu, a nejsem kvůli tomu sentimentální. Cítím se skvěle a je to fantastická výzva," uvedl Fletcher, kterého v letech 2011 až 2013 přibrzdilo chronické onemocnění střevní sliznice.

Kapitán skotské reprezentace měl v lednu údajně zamířit do West Hamu, ale nakonec si vybral West Bromwich, s nímž bude bojovat o záchranu. Mužstvo kouče Tonyho Pulise je momentálně na 15. místě tabulky.

Reklama