Hlavní obsah

Je to pro mě splněný sen, hlásí posila Chelsea. V plánu má Cuadrado velké věci

Londýn

Přestoupil na poslední chvíli, ale s modrým dresem číslo 23 o to rychleji může vyrazit do boje. Kolumbijec Juan Cuadrado bude již v sobotu připraven pomoci Chelsea, která zavítá na stadión Aston Villy. Chelsea transakci s Fiorentinou dotáhla v poslední den přestupového okna. Cuadrado do Londýna zamířil za 35 miliónů eur (970 miliónů korun), smlouvu podepsal do roku 2019. Opačným směrem putoval na půlroční hostování Egypťan Mohamed Salah. „Je to pro mě splněný sen,“ netajil Cuadrado nadšení pro oficiální stránky Chelsea.

Foto: Sport.cz

Juan Cuadrado pózuje s dresem Chelsea

Článek

Kouč italského klubu Vincenzo Montella chtěl přitom za každou cenu svůj klenot udržet. Chelsea však zaplatila výkupní klauzuli, kterou měl Cuadrado ve smlouvě, a nebylo co řešit. „Hrát za tak velký klub, jako je Chelsea, je pro mě obrovská motivace," konstatoval Cuadrado.

Šestadvacetiletému hráči skvěle vyšla minulá sezóna, kdy v dresu Fiorentiny zaznamenal ve čtyřiceti třech duelech patnáct gólů a jedenáct nahrávek. Svoji formu prokázal i na mistrovství světa v Brazílii, kdy s národním týmem došel do čtvrtfinále a na své konto přidal jednu přesnou trefu a čtyři přihrávky.

Teď se těší na spolupráci s trenérem Josém Mourinhem. „Patří mezi nejlepší kouče na světě. Věřím, že pod ním porostu a stane se ze mě ještě lepší hráč, než jsem. Nemůžu se dočkat, až pod ním nastoupím," uvedl Cuadrado.

Netajil se tím, že chce s Blues dosáhnout velkých věcí. „Chelsea má ty nejlepší hráče v Evropě. Nic jiného než vyhrávat se od nás neočekává. Ať už je to Premier League, Champions League nebo Ligový pohár."

Reklama

Související témata: