Hlavní obsah

Vydra dal jeden z nejhezčích gólů kariéry. A myslí na přímý postup

Matěj Vydra se opět blýskl ve druhé anglické lize, gólem přispěl k výhře Watfordu v Millwallu. Dvaadvacetiletý útočník fotbalové reprezentace se trefil ve 26. minutě, byl to už jeho čtrnáctý gól v sezóně. Po přestávce přidali hosté ještě jednu branku, po výhře 2:0 jsou nadále ve hře o přímý postup do Premier League.

Gól Matěje Vydry proti Millwallu

 
Článek

Vydra se na hřišti Millwallu prosadil ve 26. minutě trefou, kterou považuje za jednu z nejpovedenějších. "Určitě ano. Anya posílal centr na vápno a hned jsem si říkal, že ten balón zkusím trefit z první. Nedal jsem to čistě nártem, ale míč mi po noze trochu sjel a dostal ještě faleš. Zapadl přesně k tyči. Hlavně mě těší, že jsme vyhráli," řekl český střelec pro web svého agenta Ondreje Chovance.

V soutěži se schyluje k dramatickému finiši, čtyři kola před koncem dělí první Bournemouth od čtvrtého Middlesbroughu pouhé dva body. Watford je třetí, Norwich druhý. Mezi anglickou elitu jdou přímo první dva celky, další čtyři sehrají play off o třetí postupové místo.

„Nebylo to jednoduché, můj gól ale týmu pomohl, od té doby jsme byli lepší a zápas jsme kontrolovali. Přijeli jsme si pro tři body, jsme spokojeni," citoval Vydru klubový web. Doufá, že na druhý pokus se dočká s Watfordem kýženého postupu.

"Myslím, že když tři z těch čtyř zápasů vyhrajeme, mělo by to stačit. Před dvěma lety nám to nevyšlo, o Premier League jsme přišli ve finále play off. Tak doufám, že se k nám štěstí letos přikloní a nebudeme jeden z těch smutných týmů."

Druhý Čech ve Watfordu, obránce Daniel Pudil, do sobotního utkání nezasáhl.

Reklama

Související témata: