Hlavní obsah

Další Čech v Premier League! Vydra definitivně hráčem Watfordu

Watford
Aktualizováno

V příští sezóně anglické Premier League se představí další český fotbalista. Třiadvacetiletý útočník Matěj Vydra ve středu definitivně přestoupil z Udine do Watfordu, kde předtím už dvakrát hostoval. Se Sršni, kteří jsou nováčkem anglické ligy, podepsal pětiletou smlouvu. Klub to uvedl na svých webových stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Matěj Vydra zůstane ve Watfordu, s Hornets uzavřel pětiletý kontrakt.

Článek

Vydra, kterého anglický celek nepustil do letošního domácího mistrovství Evropy hráčů do 21 let, v minulé sezóně nastřílel za Watford 16 gólů v 31 soutěžních utkáních. V ročníku 2012/13 dokonce dal v druhé anglické soutěži 22 branek, což mu vyneslo cenu pro nejlepšího hráče League Championship. Ve Watfordu se opět sejde s krajanem Danielem Pudilem.

Matěj Vydra si Premier League vyzkoušel už v předminulém ročníku za West Bromwich, jenže tam se tolik neprosadil a ve 23 duelech jen třikrát skóroval.

Nyní se talentovaný hráč zapojí do přípravy na nový ročník anglické ligy, kterou už Watford začne pod vedením Quiqueho Sáncheze Florese. Padesátiletý Španěl, bývalý kouč Valencie a Atlétika Madrid, před měsícem podepsal s londýnským celkem dvouletou smlouvu.

Reklama

Související témata: