Hlavní obsah

Liverpool řeší problém s nadějným mladíkem. Odejde i Balotelli?

Praha/Liverpool
Aktualizováno

Fotbalový Liverpool řeší problém s Raheemem Sterlingem. Mladý Angličan, podle britského listu Daily Mail, odmítl jet na předsezónní turné anglického celku po Austrálii a Malajsii, ačkoliv ve třicetičlenné nominaci trenéra Brendana Rodgerse figuruje. V ní naopak není bouřlivák Mario Balotelli, a tak se hned vyrojily spekulace, že se blíží jeho konec.

Foto: Sport.cz

Fotbalový útočník Raheem Sterling.

Článek

Dvacetiletý talent se v týdnu potýkal s virózou, a k tréninku se vrátil až v pátek. Trenér Rodgers ho i přesto zařadil do výběru třiceti hráčů, kteří mají odletět do Austrálie a Malajsie.

Hráč však chce zůstat v Liverpoolu, dokud se nevyřeší jeho budoucnost. O fotbalistu s jamajskými kořeny se velmi zajímá Manchester City, který již poslal nabídku ve výši 40 miliónu liber (více než 1,5 miliardy korun). Nicméně vedení Liverpoolu ji odmítlo. Citizens se však nehodlají vzdát.

Nejnovější nabídka činí 45 miliónů liber (skoro 1,7 miliardy korun). Podle Daily Mailu na tuto nabídku už vedení Liverpoolu slyší.

Sterling byl číslo jedna ve vyhlédnutých posilách Manuela Pellegriniho, který ho chce za každou cenu získat.

Blíží se Balotelliho konec?

Rodgers by svůj klenot rád v týmu udržel i pro příští sezónu. Opačné plány má zřejmě s Mariem Balotellim. Italský útočník společně s obráncem Josém Enriquem a dalším forvardem Fabiem Borinim s týmem na dvoutýdenní trip neodletí. V Austrálii a Malajsii mají šanci se na hrotu ukázat Belgičan Divock Origi a Angličané Danny Ings s Rickiem Lambertem.

Navíc Reds do svých řad přivedli Brazilčana Roberta Firmina. Ten se k týmu připojí až po návratu.

Zdá se tak, že konec Balotelliho v Liverpoolu je na spadnutí.

Reklama

Související témata: