Hlavní obsah

San Jose - Manchester United 1:3Rudí ďáblové za oceánem poprvé inkasovali. Nové posile United nahrál na gól soupeř

San Jose

Fotbalisté Manchesteru United zvládli i druhé přípravné utkání před startem nové sezóny. V rámci International Champions Cupu si tentokrát poradili s účastníkem MLS San Jose 3:1. Do střelecké listiny se zapsala i nová akvizice z PSV Eindhoven - Memphis Depay. Nizozemský reprezentant se na první zásah v dresu Rudých ďáblů ani moc nenadřel. Ostatně posuďte sami...

Sestřih z utkání San Jose - Manchester United.

 
Článek

Trenér Louis van Gaal nasadil identickou základní sestavu jako v sobotu proti mexickému Clubu América, který United vyhráli zásluhou nové posily Morgana Schneiderlina těsně 1:0.

Ďáblové proti San Jose dvakrát udeřili v rozmezí 32. a 37. minuty. Po Matově centru se natahoval Depay, míč sice nezasáhl, ten však přesto s pomocí tyče rozvlnil síť. Poté se dočkal i jednadvacetiletý Nizozemec. Měl to snadné. Argentinec García totiž hrubě chyboval při malé domů. Doslova naservíroval míč Depayovi, který neměl potíže skórovat.

Těsně před pauzou se ke slovu dostal i kalifornský celek, když parádní průnik Salinase dokončil Alashe. Poslední slovo ale měli před zraky 18 tisíc diváků United. Po hodině hry se zpečetil vítězství favorita hlavou Pereira.

Manchester United čeká další zápas na turnaji v sobotu od 22 hodin SELČ a půjde o pořádně těžkou prověrku. Síly změří s vítězem Ligy mistrů - Barcelonou. Po konfrontaci s Katalánci se Van Gaalovi svěřenci utkají ve čtvrtek 30. července s Paris St. Germain.

International Champions Cup:
San Jose - Manchester United 1:3 (1:2)
Branky: 42. Alashe - 32. Mata, 37. Depay, 61. Pereira.
Sestava Manchesteru United:
I. poločas:
Johnstone - Darmian, Jones, Blind, Shaw - Carrick, Schneiderlin - Mata, Depay, Young - Rooney.
Do druhého poločasu nastoupili McNair, Smalling, Evans, Blackett, Lingard, Schweinsteiger, Herrera, Pereira, Januzaj a Wilson.

Reklama

Související témata: