Hlavní obsah

Manchester United má eminentní zájem o útočníka Barcelony Pedra

Manchester

Pořád nemá dost. Manažer fotbalistů Manchesteru United Louis van Gaal shání po mohutných letních nákupech ještě jednoho elitního útočníka. Podle všeho se na Old Trafford zaměřili na Pedra z Barcelony, za kterého podle serveru sport.es Manchester nabízí 25 miliónů eur (680 miliónů korun) plus dalších pět miliónů eur v bonusech.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Pedro je blízko přestupu z Barcelony do Manchesteru United.

Článek

Manchester United v nadcházejících hodinách definitivně opustí Ángel Di María, který už je jednou nohou v Paris Saint-Germain. Po letních odchodech Robina van Persieho a Falcaa však Rudí ďáblové nutně potřebují nového útočníka a tím by se měl stát Pedro.

Osmadvacetiletý fotbalista se v Barceloně těžce pere s konkurencí hvězdného tria Messi - Neymar - Suárez a podle španělských zdrojů by se přestupu na ostrovy nebránil. Celý transfer se však neuskuteční dříve, než se oba celky vrátí ze zámořského přípravného kempu.

Manchester United přes léto výrazně posílil. Trenér Louis van Gaal koupil svého krajana Memphise Depaye, německého mistra světa Bastiana Schweinsteigera, Francouze Morgana Schneiderlina, argentinského gólmana Sergia Romera a italského beka Mattea Darmiana. Naopak z Old Trafford definitivně odešli ofenzivní hráči Nani, Van Persie, Falcao a chilský talent Henríquez.

Reklama

Související témata: