Hlavní obsah

Hráči Arsenalu? Jsou příliš posedlí focením selfie, kritizuje Keane

Někdejší záložník Manchesteru United Roy Keane se pustil do hráčů Arsenalu, kteří podle něj nemají šanci na zisk mistrovského titulu. Kontroverzní fotbalista kritizuje Kanonýry, že je prý až příliš zajímá fotografování takzvaných selfie, tedy autoportrétů zpravidla pořízených mobilním telefonem. Irská legenda také zmiňuje, že hráči Arsenalu až příliš ukazují svá vypracovaná břicha. Současný asistent u irského národního mužstva byl už jako hráč znám svou velkou nelibostí vůči londýnskému klubu.

Foto: Sport.cz

Hráči Arsenalu po zápase s Hullem.

Článek

„Místo toho, aby se zaměřili na získávání titulů v Premier League, zajímají se o to, jak vypadají jejich těla, jaké mají vlasy..." rýpnul si Keane, kterého cituje britský list The Telegraph.

Vzápětí však upozornil, že jeho kritika se zdaleka netýká celého kádru Gunners. „Mají tam dobré hráče, opravdu velmi dobré hráče, jen jeden nebo dva z jejich fotbalistů se více soustředí na selfie a vypracované břicho," upřesnil Keane, jenž s Manchesterem United vyhrál sedm mistrovských titulů.

Za jeho hráčské kariéry byl zvyklý bojovat o triumf v anglické lize právě s Arsenalem, který získal tři tituly během dvanácti let, kdy Keane nastupoval za United. I proto je pro něho nepochopitelné, že hráči londýnského celku demonstrují svou radost při výsledcích, které má jejich klub v současnosti. „V minulé sezóně slavili čtvrté místo v lize a výhru s druholigovým soupeřem na penalty. A to hovoříme o Arsenalu FC!" naráží na vítězství v FA Cupu nad Wiganem.

Reklama

Související témata: