Hlavní obsah

Bez Evy to nejde, vzkazují Mourinhovi vtipálci. Lékařčin expřítel: Tvrdila, že spala s jedním z hráčů

Londýn

Ještě nikdy anglická fotbalová liga něco takového nezažila. Vlna zájmu o případ lékařky Chelsea Evy Carneirová musela zaskočit snad i kouče Josého Mourinha. Ten s černovláskou zatočil, zamezil jí při zápasech přístup k týmu a paradoxně jí tak zařídil nebývalou popularitu. Britská média mezitím čerstvě přinášejí citace expřítele lékařky, která mu měla tvrdit, že spala s jedním z hráčů Chelsea.

Foto: Carl Recine, Reuters

José Mourinho z Chelsea při zápase s Manchesterem City.

Článek
Fotogalerie

Rupert Patterson-Ward, údajný bývalý partner, se snažil zapracovat na zhoršení profilu lékařky. Vypustil příval pikantních sdělení pro The Sun, podrobnosti přinášejí i další informační kanály.

"Tvrdila mi, že spala s jedním z hráčů," uvedl Patterson-Ward, ale sám prý nebyl stoprocentně přesvědčen o tom, že to byla pravda. "Udělala to jen proto, aby mě naštvala, abych se cítil špatně," usoudil.

Přidával ovšem další podrobnosti z patnáctiměsíčního vztahu. "Je posedlá sexem.... Chce ho každý den... Vždy dostane, co chce.... Tato žena mi zničila život...," nastiňoval.

Přiznal, že chtěl původně s Carneirovou založit rodinu. "Ale vykašlala se na mě, odvrhla mě," dodal ke vztahu s lékařkou, která budí emoce.

V Chelsea Carneirová působí od roku 2009, k A-týmu povýšila o dvě léta později. Výrazněji se o ní ale začalo mluvit před týdnem. V prvním ligovém zápase se Swansea (2:2) spolu s fyzioterapeutem Jonem Fearnem podle Mourinha neuváženě vběhla na trávník za ležícím Edenem Hazardem. Ošetřovaný hráč pak musel mimo hrací plochu. Tým byl v závěru oslaben, Mourinho doktorku sjel, že nechápe hru. A přivolal na sebe internetové peklo.

Fanoušci skandovali jméno lékařky

Bez Evy to podle vtipálků nepůjde "100 procent porážek, 0 gólů," připomínal nejeden z twitterových účtů škodolibě Mourinhovi po prohře s Manchesterem City (0:3), na jehož půdě představil osoby nově pověřené lékařsky zasahovat při zápasech. A fyzioterapeut Steve Hughes i konzultant v oblasti sportu a tělovýchovného lékařství Chris Hughes museli do akce. Třeba při zranění Garyho Cahilla.

Pocítili přitom, že nejsou tak úplně vítaní. Fanoušci obou týmů svorně skandovali "Eva, Eva". Rozhodně však hráče nerozptylovali, což byla podle Mourinha údajně také jedna z chyb Carneirové, jejíž zadek srovnával další příznivec na účtu s pozadím nového muže na lavičce. Vyznívá to lépe pro lékařku.

Ta má ale nejen kvůli tomu všeobecné zastání. "Eva zpět," velel rázně směrem do kanceláří Chelsea i bývalý slavný hráč Gary Lineker. Ostrý Mourinhův atak se zkrátka nesetkal se sympatiemi.

Kdo ví, jestli dokonce někteří zatím ojedinělí návštěvníci v bílých lékařských pláštích v Manchesteru nebyli předzvěstí větší vlny. Příště Chelsea hraje v neděli na hřišti WBA, v dalším kole přivítá Crystal Palace.

Reklama

Související témata: