Hlavní obsah

Real kývl na rekordní nabídku Arsenalu za Benzemu, prozradil bývalý útočník Anglie

Londýn/Madrid

Fanoušci Arsenalu napjatě očekávají, zda jejich tým posílí francouzský útočník Karim Benzema. A jak se zdá, Wenger a spol. skutečně sedmadvacetiletého útočníka na Emirates Stadium přivítají. Podle někdejšího anglického reprezentačního útočníka Rodneyho Marshe španělský celek už kývl na nabídku 48 miliónů liber (1,8 miliardy korun), čím by se Benzema stal nejdražším hráčem Kanonýrů.

Foto: Profimedia.cz

Dohodl se již Karim Benzema s Arsenalem?

Článek

„Telefonoval mi jeden známý, který mívá obyčejně dobré tipy, a ten mě informoval o tom, že Real Madrid akceptoval nabídku 48 miliónů liber za Benzemu. Ten by měl přestoupit do Arsenalu," rozpovídal se pro sever Talksport sedmdesátiletý bývalý útočník Marsh, který si připsal devět startů za reprezentaci a jednou se radoval z gólu.

„V minulosti měl tenhle chlapík vždycky pravdu, nikdy se ještě nezmýlil. Takže počkáme a uvidíme," dodal Marsh.

Námluvy mezi Benzemou, jenž má na Santiago Bernabeu smlouvu do roku 2019, a Arsenalem probíhají celé léto. Wenger má k dispozici jen dva forvardy - Chilana Alexise Sáncheze a dalšího Francouze Oliviera Girouda.

Pokud by se ukázaly tyto zvěsti pravdivé, stal by se Benzema nejdražším fotbalistou Arsenalu. Tento primát doposud drží Němec Mesut Özil, kterého taktéž z Realu přivedl trenér Wenger v roce 2013 za 42,5 miliónů liber. Zatím druhý nejdražší je loňský přestup Alexise Sáncheze, za kterého Barcelona vyinkasovala 35 miliónů.

Přestoupí Karim Benzema do Arsenalu?
Ano
80,5 %
Ne
19,5 %
Celkem hlasovalo 10067 čtenářů.

Reklama