Hlavní obsah

Čarující Ruddy, Howardův reflex. Který zákrok v Premier League vás zaujal nejvíc?

Londýn

Anglie tleská Johnovi Ruddymu! Brankář Norwiche se v neděli na hřišti Southamptonu prezentoval výtečným výkonem, byť porážce nováčka 0:3 nakonec nezabránil. Útěchou pro osmadvacetiletého fotbalového gólmana je skutečnost, že hned dva jeho zásahy figurují mezi pěticí nejlepších zákroků uplynulého čtvrtého kola Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Profimedia.cz

Ilustrační fotografie.

Článek

Famózní zákrok předvedl Ruddy hned zkraje střetnutí. K přímému volnému kopu z přibližně 25 metrů se postavil Ward-Prowse. Záložník Svatých nádherně zakroutil míč, který mířil do pravé šibenice, jenže Ruddy mu gólové oslavy zhatil! Úchvatným skokem vyrazil balón na rohový kop.

Ve druhé půli se zaskvěl znovu, když zneškodnil dělovku Maného zblízka. Svatí ale na něj recept přece jen našli. Těsně před poločasovou přestávkou otevřel skóre Pellé a po změně stran Tadič dvěma zásahy v rozmezí 64. a 67. minuty připravil hostům první venkovní porážku v soutěži.

Everton uhrál v sobotu bezbrankovou remízu na hřišti Tottenhamu, o níž se výraznou měrou přičinil Tim Howard. Americký brankář se blýskl zejména po necelé půlhodině hry poté, co reflexivně vytáhl přízemní střelu Masona. Své umění ukázal také jeho gólmanský protějšek Hugo Lloris, jenž vyškrábl nad břevno bombu Cleverleyho zpoza šestnáctky.

Zazářil i Costel Pantilion hájící bránu Sunderlandu. K remíze 2:2 na půdě Aston Villy přispěl bravurním zákrokem, když nepustil do sítě bombu domácího Westwooda z několika metrů.

Který brankářský zákrok se vám ve 4. kole Premier League líbil nejvíc?
Ruddy proti přímému kopu Warda-Prowse
84,9 %
Ruddy proti ráně Maného
1,7 %
Howard proti střele Masona
8,2 %
Lloris proti dělovce Cleverleyho
2,6 %
Pantilimon proti střele Westwooda
2,6 %
Celkem hlasovalo 1416 čtenářů.

Reklama

Související témata: