Hlavní obsah

Jesús Navas čaroval, parádičku kola ale předvedl hráč Evertonu

Londýn

Patičky, parádičky, překvapivá uvolnění. Nejen góly znamenají krásný fotbal. A nejlepší liga světa, anglická Premier League, i v šestém kole probíhajícího ročníku nadělovala radost všem fotbalovým příznivcům. Prohlédněte si parádní kousky ve videu Show boat z nedávno skončeného kola.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Ilustrační fotografie.

Článek

V krátkých spotech figurují zejména pohotové patičky, hlavně ty zahrané z prvního doteku. Patičku zvolil třeba i levý záložník Bournemouthu Pugh, kterého obránce Suderlandu stínoval tak natěsno, že ho musel domácí borec ošálit až právě patičkou.

Tu v rychlé kombinaci předvedli také hráči Chelsea ve šlágru proti Arsenalu. Šikovné uvolnění ukázal také Jesús Navas z Manchesteru City, jenž v obležení čtyř protivníků vykouzlil přihrávku na Yayu Tourého, jenž akci zakončil přízemní střelou.

Nečekané uvolnění předvedl Galloway z Evertonu, který dostal míč do pokutového území soupeře. Obránci Swansea předpokládali, že Galloway, zády k bráně, bude hledat některého z nabíhajících spoluhráčů. Levý obránce Toffees se ale i s míčem otočil a akci zakončil přízemní střelou. Bohužel mimo.

Ale šesté kolo přineslo mnohem větší počet lahůdek, jak se můžete sami přesvědčit.

Reklama

Související témata: