Hlavní obsah

Newcastle - Chelsea 2:2Chelsea v závěru odvrátila prohru, Newcastle znovu nevyhrál

Newcastle
Aktualizováno

Fotbalisté Chelsea pouze remizovali v 7. kole anglické Premier League s Newcastlem 2:2 a stále mají na kontě pouze dvě výhry. Úřadující šampióni nadále pokračují v nevýrazných výkonech a po sedmi odehraných kolech jim patří až 15. příčka.

Foto: Lee Smith, Reuters

Willian (není na snímku) z Chelsea střílí gól do sítě Newcastlu. Zcela vlevo je Ramires, který na míč jen o kousek nedosáhl.

Článek

Newcastlu se dařilo obdobně. Z prvních šesti kol získal pouhé dva body, ale proti papírově silnějšímu soupeři nepůsobil vůbec zakřiknutě a dokonce se snažil hrát ofenzivní fotbal. Útočné pojetí hry domácích se projevilo v závěru prvního poločasu, kdy pohotově vystřelil Pérez.

Po změně stran začali hrát aktivněji svěřenci José Mourinha, ale obrana soupeře si se všemi útoky dokázala poradit. V 60. minutě se k akci domácím opět nachomýtl španělský útočník Pérez, vybojoval rohový kop a následně Wijnaldum hlavou zvýšil na 2:0.

Trenér Blues se ale projevil jako vynikající stratég při výběru střídajících hráčů. V 73. minutě poslal do hry Ramirese, který šest minut poté snížil. Bod pro londýnský celek zachránil v závěru Willian, jenž se na hřiště dostal také po druhém inkasovaném gólu.

Newcastle tak ztratil nadějný výsledek a stále čeká na výhru v novém ročníku Premier League. Radovat se nemohl však ani Mourinho, ten ani jednou ze šesti duelů v St. James' Parku neoslavil tříbodový zisk svého týmu.

Anglická fotbalová liga - 7. kolo:
Newcastle - Chelsea 2:2 (42. Pérez, 60. Wijnaldum - 79. Ramires, 87. Willian).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články