Hlavní obsah

Crystal Palace - West Bromwich 2:0Crystal Palace pohodlně dokráčel k další výhře

Londýn
Aktualizováno

Fotbalisté Crystalu Palace v domácím prostředí bez problémů porazili v 8. kole anglické Premier League West Bromwich 2:0 a dále pokračují ve skvělém úvodu sezóny. Domácí se tak vyšplhali do nejvyšších pater tabulky a na první příčku ztrácí pouhé tři body. Na druhou stranu hostující tým poprvé v sezóně nezískal venku ani bod.

Článek

V utkání dvou soupeřů, kteří se nachází na opačných stranách tabulky, dominovali hráči Crystal Palace. Ti se snažili po celý zápas držet balón a kombinačním stylem hry přehrávat protivníka. První poločas nepřinesl mnoho zajímavých akcí a až na průniky Wilfrieda Zahy hostující obrana neměla problém odolávat tlaku domácích hráčů.

V druhém poločase hráči v červeno-modrých dresech stupňovali tempo hry a v 68. minutě se zásluhou Bolasieho konečně prosadili. Pro konžského záložníka trefa znamenala první vstřelený gól na domácím stadiónu Selhurst Park po těžko uvěřitelných 1005 dnech. Vítězství zpečetil Yohan Cabaye v 89. minutě, když po faulu v pokutovém území zužitkoval penaltu. Crystal Palace tak navázal na minulé vítězství ve Watfordu a brankář Hennessey podruhé v řadě neinkasoval.

Anglická fotbalová liga - 8. kolo:
Crystal Palace - West Bromwich 2:0 (68. Bolasie, 89. Cabaye z pen.)

Reklama

Související témata: