Hlavní obsah

Anglie zažila explozi nádherných gólů! Tyhle jsou nejkrásnější

Srdce fotbalových fanoušků musela plesat, 8. kolo anglické Premier League nabídlo opravdu nádherné góly. Zářili střelci Manchesteru City i Arsenalu, ale špičku žebříčku okupuje mazaný dloubáček Jermaina Lense ze Sunderlandu.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP, Sport.cz

Martial

Článek

Seřadit podle atraktivnosti pět nejhezčích tref tentokrát nebyl vůbec lehký úkol. Pátou příčku okupuje v Top 5 výběru Premier League Alexis Sánchez z Arsenalu, který se po vlažném rozjezdu sezóny rozstřílel do excelentní formy.

Ve šlágru proti Manchesteru United se prosadil dvakrát, mezi trefy víkendu se dostal jeho druhý gól na 3:0, před nímž se zbavil na hranici šestnáctky několika obránců a pak nekompromisně zavěsil k hornímu rohu brány.

Před ním figuruje posila Manchesteru City Kevin de Bruyne, jemuž nové působiště evidentně velmi svědčí. Při kanonádě proti Newcastlu (6:1) se blýskl skvělým technickým volejem z úhlu pod břevno.

Chřadnoucí Chelsea sice proti Southamptonu utrpěla další nečekanou porážku (1:3), nicméně fanoušky Blues mohl potěšit alespoň brilantně zahraný přímý kop Williana, jenž z dálky efektně zakroutil míč ke vzdálenější tyči, od níž se odrazil do brány.

Na demolici Newcastlu se hned pěti góly podílel kanonýr Sergio Agüero. Do výběru těch nejhezčích se na druhé místo propasoval jeho čtvrtý zásah zpoza šestnáctky.

Střelcům nejkrásnějších branek kraluje Jermain Lens ze Sunderlandu, jenž svůj únik zakončil chytrým a precizně provedeným dloubáčkem. Míč z jeho kopačky přeplachtil vyběhnuvšího gólmana West Hamu a od břevna se odrazil za brankovou čáru.

A který gól se nejvíc líbil vám?

Který gól se vám nejvíce líbil v 8. kole Premier League?
Alexis Sánchez (Arsenal)
33,2 %
Kevin de Bruyne (Manchester City)
13,2 %
Willian (Chelsea)
42,3 %
Sergio Agüero (Manchester City)
1,2 %
Jeremain Lens (Sunderland)
10,1 %
Celkem hlasovalo 7630 čtenářů.

Reklama