Hlavní obsah

Special One se ve vypolstrované sedačce propadá stejně jako Blues tabulkou

Nemluvně v hledišti, utahování špuntů na kopačkách těsně před výkopem, úsměvné zásahy rozhodčích. O legraci a zábavu jde na fotbale především, což výběr vtipných a bizarních scének z 8. kola anglické Premier League jen potvrzuje. Jako tradičně nemůže chybět ani José Mourinho, který je na lavičce těžce zkoušené Chelsea vděčným objektem pozornosti a zájmu.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Ilustrační fotografie.

Článek

Sestřih utkání Chelsea - Southampton

Jestli mě vyhodíte, přijdete o nejlepšího trenéra! Ztrátou sebevědomí tedy Special One rozhodně netrpí, přestože obhájce titulu doma prohrál se Southamptonem 1:3 a na šestnácté příčce tabulky není příliš vzdálen sestupovému propadlišti...

Každý zápas José Mourinho prožívá ve velkých emocích a kamery ho tentokrát zachytily, jak se při další impulsivní reakci ve své vypolstrované sedačce propadl do ztracena přesně stejně, jako se Blues sunou do průměru anglické ligy.

O moc lépe tentokrát nedopadl ani Juan Mata. Při rozcvičce před šlágrem kola na Arsenalu jemný technik při zpracování nafackoval míčem sám sobě - a Manchester United pak vyfasoval hladkou porážku 0:3!

Reklama

Související témata: