Hlavní obsah

Lens dloubl pozdrav české reprezentaci, v parádičkách kola figuruje i exsparťan Bony

Londýn

Patičky sloužící k efektním přihrávkám nebo dokonce povedeným kličkám hrají podstatnou roli ve výběru kuriozit a parádiček z 8. kola anglické Premier League. Nechybí však ani finesa bývalého fotbalisty pražské Sparty nebo lahůdkový gól nizozemského útočníka, který může v kvalifikaci nastoupit proti české reprezentaci.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Benteke

Článek

Holanďan Holanďanovi rozumí, někdy ovšem ani to nestačí...

Když Jeremain Lens parádně dloubl míč a přehodil brankáře West Hamu, vedl jeho Sunderland už 2:0 a zdálo se, že se kouč Dick Advocaat dočká první výhry a na lavičce se udrží. Utkání však nakonec skončilo nerozhodně 2:2 a osmašedesátiletý Nizozemec den poté sám odstoupil z funkce.

Pro českou reprezentaci je nicméně podstatnější, že Lens figuruje v nominaci na závěrečný duel kvalifikace ME 2016, který Vrbův tým sehraje příští úterý v Amsterdamu. Zatímco Češi už mají postup do Francie jistý, Oranje už mohou doufat jen v baráž.

Čeští fanoušci si v přehledu parádiček mohou znovu připomenout i umění Bonyho Wilfrieda. Bývalý útočník Sparty nahradil v dresu Manchesteru City v 65. minutě duelu s Newcastlem (6:1) hvězdu kola Agüera, který nasázel hned pět gólů.

Jeho slávě se Bony samozřejmě vyrovnat nemohl, tak se aspoň blýskl mazanou kličkou v duchu Pojď sem, kam jdeš...

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články