Hlavní obsah

Přijeď si se mnou zakopat, prosil šestiletý chlapec Kanea. Co na to hvězda Tottenhamu?

Londýn

Rukou psaný dopis na papíře vytrženém ze sešitu obdržel hvězdný fotbalista Harry Kane. Autorem byl šestiletý chlapec Oscar Loukianos, fanoušek Tottenhamu, který ofenzivní star svého týmu zval na společné odpolední zakopání si. Kane ale musel prosbu mladého fanouška odmítnout.

Foto: John Sibley, Reuters

Angličan Harry Kane na tréninku reprezentace.

Článek

„Pro Harryho Kanea," stojí v záhlaví dopisu. „Prosím, přijeď k nám domů, abychom si mohli spolu zahrát fotbal. Doraz v pátek ve čtyři hodiny odpoledne," napsal malý Oscar, připojil adresu svého bydliště a na konec připsal: „Miluju Spurs!"

Malý chlapec si ale neuvědomil, že v pátek hraje Albion kvalifikační zápas o ME 2016 s Estonskem a Kane ve výběru trenéra Roye Hodgsona nechybí. Proto útočník musel malému Oscarovi vzkázat: „Brilantně napsaný dopis. Zeptám se Hodgsona, ale obávám se, že budu muset tou dobou být ve Wembley!" odepsal Kane.

Anglie si již v předchozím průběhu kvalifikace postup na evropský šampionát ve Francii zajistila. Proti Estonsku bude chtít navázat na osm předchozích zápasů skupiny E, v nichž neztratila ještě ani jeden bod.

Reklama

Související témata: