Hlavní obsah

Southampton - Leicester 2:2Southampton neudržel vedení, Vardy zachránil Lišky

Southampton

Fotbalisté Southamptonu neudrželi na domácím stadiónu dvoubrankové vedení a v 9. kole anglické Premier League pouze remízovali s Leicesterem 2:2. Velký podíl na dělbě bodů má nejlepší střelec anglické ligy Jamie Vardy, který vstřelil dvě branky.

Článek

Do utkání vstoupil lépe domácí Saints, kteří od samého začátku předváděli na hřišti aktivní napadání. Ve 12. minutě Van Dijk ještě skóne nezměnil, ale o devět minut později se už z rohového kopu prosadil Fonte. Svěřenci trenéra Koemana nepolevili a dále ohrožovali branku Leicesteru. V 37. minutě uspěl Van Dijk a bylo to 2:0.

V druhém poločase však přišel čas útočníka Leicesteru. V 66. minutě si naskočil na Dyerův centr a pohotově nasměroval míč do branky. Od té chvíle přidaly Lišky na aktivitě a dělaly domácím hráčům problémy. Southampton se snažil bránit ze všech sil, ale v nastavení si vzal balón opět Vardy. Prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a devátým gólem vyrovnal na konečných 2:2. Leicester tak díky jeho výkonnosti udržel venkovní neporazitelnost.

Anglická fotbalová liga - 9. kolo:
Southampton - Leicester 2:2 (21. Fonte, 37. Van Dijk - 66. a 90.+1 Vardy).

Reklama

Související témata: