Hlavní obsah

Watford - Arsenal 0:3Kanonýři přehráli Watford, Čech má další nulu

Watford

Fotbalisté Arsenalu, i s Petrem Čechem v bráně, zvítězili v 9. kole anglické Premier League po přesvědčivém výkonu ve Watfordu 3:0 a připsali si třetí výhru v řadě. Svěřenci trenéra Wengera si upevnili druhé místo v tabulce za Manchesterem City.

Článek

K vidění bylo atraktivní utkání, do kterého jednoznačně vstoupili lépe hráči Arsenalu. Již ve čtvrté minutě zahrozil Walcott, ale bravurním zákrokem se blýskl Gomes. Během prvního poločasu hrozil hlavně Arsenal, ale Ramsey ani Koscielny bránu netrefili. Ojedinělé pokusy domácích pokryl Čech a poločas skončil bez branek.

V druhém poločase se svěřenci francouzského lodivoda Wengera usadili na půli soupeře a neoblomná obrana Watfordu se snažila udržet bezbrankový stav co nejdéle. Kapitulovala až v 62. minutě, když skóre otevřel Alexis Sánchez. O šest minut později to už bylo o dva góly. Özil nahrál Giroudovi a ten nekompromisně rozvlnil síť. Odevzdaní domácí se již nezmohli na odpor a v 74. minutě Gomes inkasoval ještě jednou poté, co uspěl velšský záložník Ramsey.

Reprezentant Čech vychytal už 167. nulu v Premier League a už jen tři čistá konta mu chybí k vyrovnání rekordmana Davida Jamese.

Anglická fotbalová liga - 9. kolo:
Watford - Arsenal 0:3 (62. A. Sánchez, 68. Giroud, 74. Ramsey).

Reklama

Související témata: