Hlavní obsah

Crystal Palace - West Ham 1:3Kladiváři v závěru udolali Crystal Palace

Londýn

Fotbalisté West Hamu United porazili ve šlágru 9. kola anglické Premier League Crystal Palace 3:1 a po dvou remízách naplno bodovali. Vyšvihli se tak na čtvrté místo tabulky.

Článek

Smolný zápas sehrál domácí útočník Dwight Gayle, který se již v prvním poločase nechal vyloučit. Hráči Crystal Palace až do posledních minut drželi vzhledem k vývoji utkání příznivý výsledek, ale nezvládli koncovku a v posledních pěti minutách dvakrát inkasovali.

K vidění bylo atraktivní utkání, které nabídlo spoustu šancí na obou stranách. Skóre otevřel ve 22. minutě Carl Jenkinson, když zužitkoval Mosesovu přihrávku. Hostující obránce byl středem pozornosti o pár chvil později, když fauloval v pokutovém území protihráče. Yohan Cabaye se penalty nezalekl a s přehledem srovnal na 1:1.

V druhém poločase se svěřenci kouče Pardewa snažili bránit remízový stav. Brankář Hennessey předvedl několik povedených zákroků, ale ani jeho výkon body pro domácí tým nezajistil. V 88. minutě se prosadil Lanzini a v nastavení ještě skóroval Dimitri Payet. Crystal Palace tak ztratil kontakt s čelem.

Anglická fotbalová liga - 9. kolo:
Crystal Palace - West Ham United 1:3 (25. Cabaye z pen. - 22. Jenkinson, 88. Lanzini, 90.+4 Payet).

Reklama

Související témata: