Hlavní obsah

Přehled nejhezčích gólů přináší nový objev. I Premier League má svého Švejka!

Poslušně hlásím! Předpisovým pozdravem slavil v naganské éře své góly božský český hokejista Jaromír Jágr. Následníků má víc než dost - a jeden z nich se zatoulal až do Anglie. Kdo si pozorně prohlédne přehled nejkrásnějších gólů 9. kola Premier League, hned si všimne, že také nejprestižnější fotbalová liga má svého Švejka!

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Dimitri Payet

Článek

Spoluhráči ho krásně uvolnili za obranu a on si nebohého brankáře Hennesseye vychutnal mazáckým dloubáčkem. Dimitri Payet tak ve čtvrté minutě nastavení pečetil výhru West Hamu na hřišti Crystal Palace (3:1).

Své povedené dílko si úspěšný střelec musel náležitě vychutnat, proto se rozběhl k rohovému praporku, kde vzorně zasalutoval. Takže nejen Jágr, už i Premier League má svého Švejka!

Gólem kola je podle porotců trefa útočníka Newcastlu. Moussa Sissoko našel parádním dlouhým pasem Aleksandara Mitroviče, ten si míč efektně zpracoval na prsou a propálil brankáře Ruddyho.

Newcastle rozdrtil Norwich 6:2 a v přehlídce nejhezčích branek víkendu nemůže chybět jedna z tref Georginia Wijnalduma, který skóroval hned čtyřikrát! Zbývající dva premianty nabídlo utkání Manchester City - Bournemouth (5:1), domácího Raheema Sterlinga a hostujícího Glenna Murraye.

Reklama