Hlavní obsah

Liverpool - Southampton 1:1Klopp se výhry opět nedočkal

Liverpool

Liverpool si ve vyrovnaném duelu rozdělil body s hosty ze Southamptonu. Domácí sice měli k vítězství blíže, když je čtrnáct minut před koncem poslal do vedení střídající Christian Benteke. Saints se však nakonec dočkali vyrovnání. Po sérii hlaviček skóroval Sadio Mané. Jürgen Klopp tak po remíze 0:0 s Tottenhamem opět bere jen bod a na první tříbodový zisk na lavičce Reds si musí ještě počkat.

Článek

Vše podstatné se na Anffield Road odehrálo ve druhé půli, respektive až od 77. minuty, kdy krásný dlouhý centr kapitána Jamese Milnera našel přesně Christiana Bentekeho. Hlavička belgického reprezentanta zapadla přesně k tyči a fanoušci Reds mohli sledovat velmi emotivní oslavu jejich kouče Jürgena Kloppa.

Southampton však stihl vyrovnat pět minut před koncem. Po standardní situaci zahrávané téměř z půlky hřiště následovaly tři hlavičky hráčů Southamptonu. V závěru akce Gaston Ramiréz poslal míč ke vzdálenější tyči, kde se prosadil Sadio Mané. Autor vyrovnávacího gólu pak v závěru ještě stihl posbírat dvě žluté karty a opustit tak utkání těsně před koncem.

Anglická fotbalová liga - 10. kolo:
Liverpool - Southampton 1:1 (77. Benteke - 86. Mané)

Reklama

Související témata: