Hlavní obsah

Vardy? Kane? Jejich góly nevybrali. Zárateho zásah do nadějí Chelsea v hitparádě nechybí

Praha

Pomohli obstarat další cenné body svým týmům, ale zase až tak oku lahodící trefy nezaznamenali. V gólové hitparádě 10. kola Premier League nenajdete ten od nejlepšího střelce soutěže Jamieho Vardyho, který pomohl Leicestru skolit Crystal Palace. Ani hattrick Haryho Kanea z Tottenhamu proti Bournemouthu nezaujal fotbalové estéty. Na scéně dál chybí Sergio Agüero, neprosadil se ani Wayne Rooney v manchesterském derby... Došlo na úplně jiná jména.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Článek

Gilfy Sigurdsson svým druhým gólem v tomto ročníku nastartoval obrat Swansea proti Aston Ville (2:1), když odpovídal na vedoucí zásah soupeře. Dobře se v tomto kole zapsali Almen Abdi a Troy Deeney, střelci Watfordu v zápase na hřišti Stoke City, kde jejich tým vyhrál 2:0. Zaznamenali své vůbec první branky v sezóně. A hned s plnou parádou.

Mauro Zárate pobídl West Ham vedoucím gólem proti Chelsea (nakonec 2:1), začínalo tak další truchlivé představení pro Josého Mourinha, naděje na obrat k lepšímu pro Blues zvolna brala za své, stejně jako v Ligovém poháru na stadiónu Stoke. Argentinec v lize tak zaznamenal druhou trefu v tomto ročníku ligy. Celkově o jeden gól lépe je na tom Steven Fletcher, který v dresu Sunderlandu dorazil nemohoucí Newcastle (3:0).

Kdo podle vás dal nejhezčí gól 10. kola Premier League?
Gylfi Sigurdsson
56,9 %
Almen Abdi
2,8 %
Troy Deeney
4,1 %
Mauro Zárate
6,2 %
Steven Fletcher
30 %
Celkem hlasovalo 1027 čtenářů.

Reklama