Hlavní obsah

West Bromwich - Leicester 2:3Leceister se příblížil čelu

West Bromwich

Fotbalisté Leicesteru porazili v 11. kole anglické Premier League West Bromwich a v tabulce se vyšvihli na třetí místo za Arsenal. Dvěma góly se o obrat postaral anglický útočník Mahrez. Trefil se i nejlepší střelec Jamie Vardy, jenž skóroval po osmé v řadě.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Benteke

Článek

V úvodu utkání se více dařilo hostujícímu týmu. Lišky aktivně napadaly a vytvořily si několik slibných příležitostí, ale chyběla přesnost v zakončení. Po půl hodině si na rohový kop naskočil venezuelský útočník Rondón a poslal domácí do vedení.

Po přestávce se snažili hráči Leicesteru vyrovnat a ofenzivním stylem hry dělali soupeři problémy. V 57. minutě se už hosté dočkali. Na centr Sessegnona si naběhl Riyiad Mahrez a chladnokrevně vyrovnal na 1:1. O sedm minut později přišel znovu čas Angličana Mahreze. V pokutovém území se vybojoval balón a překonal bezmocného brankáře Myhilla. V 77. minutě navýšil na 3:1 Vardy. V závěru ještě fauloval hostující Dyer ve vlastním pokutovém území a Rickie Lambert bez problémů snížil na 2:3. Svěřenci kouče Ranieriho těsnou výhru ubránili a na cizím hřišti ještě neprohráli.

Anglická Premier League, 11. kolo:
West Bromwich - Leicester 2:3 (30. Rondón, 84. Lambert z pen. - 57. a 65. Mahriz, 77. Vardy)

Reklama

Související témata: