Hlavní obsah

Maličký Brazilec hravě potupil Chelsea. Nebo favorizujete jiný gól?

Londýn

Měří pouhých 171 centimetrů a v tvrdé anglické hře nemá na růžích ustláno. Jenže Philippe Coutinho z Liverpoolu má stejně jako spousta dalších Brazilců dar od Boha - s míčem by mohl hrát i poslepu. V sobotu se o tom přesvědčila defenziva Chelsea, která na Stamford Bridge poprvé inkasovala v nastavení prvního poločasu po krásné technické střele rodáka z Ria de Janeiro. Nebo se vám v 11. kole Premier League více líbila jiná trefa?

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Článek

Byla to ryze brazilská spolupráce v provedení Firmino - Coutinho, která vyústila v krásný vyrovnávací gól Reds na hřišti Chelsea. Finální provedení bylo precizní a Liverpool tato branka nakopla k velkému obratu. Hosté pod vedením nového kouče Jürgena Kloppa vyhrál 3:1, naopak Chelsea musela strávit už šestou ligovou porážku, z toho třetí na vlastním hřišti.

V Anglii ale padly i další zajímavé góly. Z hranice velkého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě, talent Dele Alli z Tottenhamu. Byl to pro něj první gól na White Hart Lane, navíc v zápase s Aston Villou vítězný (3:1). Steven Davis stál na konci pohledné akce Southamptonu v duelu proti nováčkovi Bournemouthu (2:0).

Dvě trefy máte na výběr z duelu Everton - Sunderland (6:2). Hostující zkušený útočník Jermain Defoe se vytasil s elegantním zpracováním, přehazovačkou obránce i chladnokrevným zakončením. Hráč kola Arouna Koné z Evertonu si narazil s Lukakem a levačkou precizně zavěsil míč pod břevno.

Který gól v rámci 11. kola Premier League se vám líbil nejvíce?
Philippe Coutinho
33,3 %
Arouna Koné
3,9 %
Steven Davis
2,1 %
Jermain Defoe
58,3 %
Dele Alli
2,4 %
Celkem hlasovalo 660 čtenářů.

Reklama