Hlavní obsah

Kam odcházíte? Můžeme dát ještě osm gólů... Kloppa zklamali fanoušci Liverpoolu, cítil se sám

Liverpool

Přišel o neporazitelnost v roli kouče Liverpoolu, kromě samotné nedělní ligové porážky s Crystal Palace ale trenéra Jürgena Kloppa mrzela nedůvěra části vlastních fanoušků, kteří začali opouštět svá místa na Anfield Road už v 82. minutě, kdy hosté dali vítězný gól na 2:1.

Foto: Lee Smith, Reuters

Liverpoolský trenér Jürgen Klopp sleduje, jak fanoušci opouštějí stadión před koncem duelu s Crystal Palace.

Článek

Sestřih utkání Liverpool - Crystal Palace

Minimálně na vyrovnávací trefu ještě byl čas a bývalý úspěšný trenér Dortmundu nechápal, proč někteří fanoušci svůj tým v kritické chvíli opustili.

„Gól padl v 82. minutě, zbývalo ještě nějakých 12 minut a viděl jsem, že už hodně lidí odchází. Otočil jsem se zpátky na svůj tým a najednou jsem se cítil hrozně sám," postěžoval si trenér.

„Sami si rozhodujeme o tom, kdy už je po všem. Ale mezi 82. a 94. minutou se dá stihnout i osm gólů, když chcete a makáte na tom. Mám z toho špatný pocit, protože tohle opravdu nebylo nutné," posteskl si Klopp.

Uznávaný stratég nicméně z porážky rozhodně nechtěl vinit fanoušky. „Musíme se poučit. Pokud si všichni myslí, že jsme do toho dali všechno, tak se pletou. Samozřejmě jsme mohli dělat víc. Ne snad víc běhat, ale být plně koncentrovaní od začátku zápasu a víc věřit v úspěch. To my jsme zodpovědní za to, aby nikdo své místo v hledišti neopustil před závěrečným hvizdem," dodal.

Liverpool tak nenavázal na vítězství na hřišti Chelsea z minulého kola, utrpěl třetí ligovou porážku v sezóně a se 17 body mu patří desátá příčka v tabulce.

Reklama

Související témata: