Hlavní obsah

Manchester City - Southampton 3:1Citizens přehráli Saints a znovu vévodí

Manchester

Fotbalisté Manchesteru City zdolali v rámci 14. kola anglické Premier League na svém stadiónu Southampton 3:1 a díky remíze Leicesteru s Manchesterem United se vyhoupli do čela neúplné tabulky.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Raheem Sterling

Článek

Domácí byli od začátku aktivní. Vstup se jim vydařil a už v 9. minutě otevřel skóre po Sterlingově akci Belgičan de Bruyne. O několik minut později se řítil na bránu Agüero, ale brankář Stekelenburg mu výběhem znemožnil vystřelit. Ve 20. minutě napřáhl z dálky Fabian Delph a tečovaná střela skončila v brance.

Po změně stran začali také hrozit hosté a ve 49. minutě po nadýchaném centru Maného snížil Shane Long. Po hodině hry se několikrát vyznamenal brankář Citizens Caballero, který nastoupil místo zraněného Harta. Svěřenci nizozemského trenéra Koemana se usadili na polovině soupeře, jenže v 69. minutě přišel protiútok, který po dobré souhře zakončil Kolarov. Svěřenci Manuela Pellegriniho tak potvrdili, že se jim proti Southamptonu daří a dali zapomenout na předešlá ligová klopýtnutí. Citizens na své půdě neprohráli více jak dva zápasy od sezóny 2009/2010

Anglická fotbalová liga - 14. kolo:
Manchester City - Southampton 3:1 (9. de Bruyne, 20. Delph, 69. Kolarov - 49. Long)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články