Hlavní obsah

West Bromwich - Tottenham 1:1West Bromwich bodoval potřetí v řadě, Tottenham natahuje sérii

West Bromwich

Fotbalisté West Bromwiche uhráli v 15. kole anglické Premier League remízu 1:1 s Tottenhamem a bodovali potřetí v řadě. Tottenham naopak nepoznal hořkost porážky počtrnácté za sebou.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Úvod utkání patřil hostům a po čtvrt hodině využil Alderweireldův centr do vápna Dele Alli, jenž tak otevřel skóre. Devatenáctiletý talent tak skóroval nebo asistoval potřetí z posledních čtyř startů. S blížícím se koncem prvního poločasu Kohouti polevili a ve 40. minutě vyrovnal James McClean na 1:1.

Po změně stran se šancí ještě ubylo. Spurs měli optickou převahu, ale žádnou tutovku si nebyli schopni připravit. V 74. minutě zachránil remízový výsledek bravurním zákrokem hostující gólman Lloris, když pohotově zareagoval proti dorážce Jonas Olssona. O pět minut později se francouzský brankář blýskl podruhé proti střele Rondona. V závěru se snažil ještě probít do vápna Harry Kane, ale střeleckou formu tentokrát nepotvrdil. Tottenham už ve 14. zápase za sebou v lize neprohrál, tím vyrovnal svou sérii z roku 1985.

Anglická Premier League, 15. kolo:
West Bromwich - Tottenham 1:1 (39. McClean - 15. Alli)

Reklama

Související témata: