Hlavní obsah

Neuznali nám gól měsíce, čárový se nebude cítit dobře, litoval Klopp

Newcastle

Fotbalisté Liverpoolu prohráli v jediném nedělním zápase anglické Premier League na hřišti Newcastlu 0:2. Za jednogólového vedení domácích ale sudí neuznali Reds regulérní gól Moreny, který se trefil parádně z voleje. Kouč Liverpoolu Jürgen Klopp si na to pro klubovou televizi nejdříve postěžoval, ale pak přidal další ze svých bonmotů.

Foto: mb, Reuters

Zachmuřený trenér Liverpoolu Jürgen Klopp v zápase Premier League proti Newcastlu.

Článek

Akce, která vyvolala nejvíc diskuzí, se odehrála v 79. minutě. Milner našel dlouhým pasem na levé straně nabíhajícího Morena, který z voleje krásně přeloboval brankáře Elliota. Ale skóre se neměnilo, protože pomezní zvedl praporek. Jak ale ukazují zpomalené záběry na videu (čas od 1:19 do 1:46), šlo o chybné rozhodnutí.

Toho si byl po zápase vědom i Klopp. „Ten gól byl regulérní. Bylo to vidět. Bez diskuzí," povídal trenér Liverpoolu pro klubovou televizi LFC TV. „Až se na ten gól sudí na pomezí podívá, nebude se cítit dobře. Byl to brilantní gól, gól měsíce," pokračoval osmačtyřicetiletý Němec.

V té době už Liverpool prohrával 0:1. Míč do vlastní sítě poslal o deset minut dřív Škrteľ. „Ten první gól byl předčasný vánoční dárek. Pak jsme dali gól my, ale protože jsme dnes nebyli dost dobří, sudí na čáře si pomyslel: ‚Takhle luxusní gól si nezasloužíte, když hrajete takové hov...,'" smál se rodák ze Stuttgartu.

Přestože jeho tým sudí obrali o důležitý vyrovnávací gól, Klopp drama z porážky nedělal. A nad druhým obdrženým gólem se pozastavovat už vůbec nechtěl. „O ten se nezajímám. Byl to rychlý protiútok a to je normální. Musíme si ten zápas vzít a zamyslet se nad tím, proč se stalo to, co se stalo," dodal charismatický trenér Reds.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články