Hlavní obsah

Klopp nepodal ruku trenérovi WBA. Nebyl to přátelský zápas, vysvětlil

Liverpool

Přestože fotbalisté Liverpoolu v domácím zápase Premier League s West Bromwichem zachránili v nastavení jen remízu 2:2, trenér Jürgen Klopp slavil výsledek jako vítězství. Německý kouč prý v neděli zažil na stadionu Anfield nejlepší atmosféru od svého říjnového příchodu do Anglie.

Foto: Phil Noble, Reuters

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp si po zápase s WBA potřásl rukou jen s asistentem trenéra Markem O'Connorem.

Článek
Fotogalerie

Liverpoolu zařídil remízu až v šesté minutě nastaveného času útočník Divock Origi. Nadšený Klopp poté se svými hráči bouřlivě oslavoval a děkoval fanouškům i před slavnou tribunou Kop. "Získali jsme jenom bod, ale mně připadal jako tři. Byla to exploze, nejlepší atmosféra od chvíle, co jsem tady," řekl novinářům Klopp.

Nejvíc ocenil snahu svého týmu hrát až do konce. "Někdy je správně vybojovaný bod mnohem důležitější. Zůstat ve hře je ve fotbale klíčové. Užil jsem si atmosféru naplno," uvedl bývalý kouč Mohuče a Dortmundu. "Samozřejmě lidé byli zklamaní, ale nedali nám to najevo. Viděli, že kluci zkouší všechno možné a hrají fotbal. Za to jim děkuju," doplnil Klopp.

Při vyhroceném utkání měl konflikt s koučem West Bromwiche Tonym Pulisem, kterému po závěrečném hvizdu ani nepodal ruku. "Vyměnili jsme si pár slov. Obvykle trenérům soupeře ruku podávám, ale teď jsem to neudělal, protože to nebyl přátelský zápas. Jestli z toho chcete dělat velkou aféru, tak do toho," prohlásil osmačtyřicetiletý Klopp.

Liverpool je po 16 kolech anglické ligy na deváté místě tabulky, na čtvrtou pozice zaručující start v předkole Ligy mistrů ztrácí Reds pět bodů.

Reklama

Související témata: