Hlavní obsah

Drzý Alžířan inspiruje českou reprezentaci. Španělského obránce totálně znemožnil

Londýn

Pojď sem, kam jdeš… Tak gól přesně z této kategorie potopil fotbalisty Chelsea při jejich další marné snaze vzepřít se osudu a vybřednout z hluboké podzimní krize. A Češi by si ho měli pouštět stále dokola, aby uvěřili, že i španělské hvězdy mohou být k poražení. Trefa Rijáda Mahríze ze zázračně rozjetého Leicesteru vévodí přehledu pěti nejkrásnějších gólů 16. kola anglické Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP

Video již není dostupné

Článek

Češi, dobře se koukejte! Větší inspiraci před cestou na evropský šampionát do Francie těžko dostanete. Španělé tam budou největším favoritem vaší skupiny a je důležité, abyste uvěřili, že i jejich hráči jsou z masa a kostí a čas od času také chybují.

Tak jako César Azpilicueta z Chelsea, jehož Rijád Mahríz vystavil do role přihlížejícího. Drzý Alžířan poslal ve vápně obránce tam, pak zase zpátky, až ho obstřelil jako nepotřebný kůl v plotě a připsal si vítěznou trefu (2:1).

Zatímco Lišky dál senzačně vedou tabulku, Blues padají stále hlouběji a trčí jen bod nad sestupovým propadlištěm. A to jsou přitom obhájci titulu...

Reklama

Související témata: