Hlavní obsah

Watford - Liverpool 3:0Hornets bez potíží přehráli Liverpool

Fotbalisté Watfordu porazili v 17. kole anglické Premier League Liverpool 3:0 a připsali se čtvrté vítězství v řadě, což se naposledy povedlo v dubnu 1987. Přiblížili se tak pohárovým příčkám.

Foto: Sport.cz s použitím ČTK/AP

Video již není dostupné

Článek

Ligový nováček zažívá velmi podařené období, jež plánoval prodloužit proti Liverpoolu, který se naopak v posledních utkáních trápí v koncovce. Na Vicarage Road se Hornets dostali záhy do vedení. Ve 3. minutě neudržel brankář Bogdan míč, který bez problémů doklepl do sítě Ake. Stal se tak nejrychlejším střelcem Watfordu v sezóně. Po čtvrt hodině navýšil skóre Odion Ighalo. Na konci poločasu nastala další komplikace pro Kloppovu jedenáctku. Po střetu s Deeneym se zranil Škrtel.

Po přestávce Reds ožili a několikrát ohrozili brankáře Gomeze. Domácím však nabízeli brejkové příležitosti. V 63. minutě se blýskl maďarský gólman Bogdan, který bravurně zmařil další šanci útočníka Ighala. Hosté se stále snažili dotírat na soupeřovu obranu, ta ale odolala. V závěru ještě přidal svou 12. trefu v sezóně nigerijský útočník. Watford se tak po 29 letech dočkal vítězství před vlastními fanoušky proti liverpoolskému celku.

Anglická fotbalová liga - 17. kolo:
Watford - Liverpool 3:0 (16. a 86. Ighalo, 3. Aké)

Reklama

Související témata: